Utstillingsåpning

Eirik Jensen stiller ut malerier, skulpturer i metall og redesign lamper i våre lokaler på Nystua gård. Utstillingen åpner søndag 24.september kl.13 og vi holder åpen kafé i fjøset for anledningen.

Åpningstid: kl.13.00-17.00.

utstillling 1

Reklamer

Låvekonsert med Tabita & The Joygrass Reunion

58804_338810312897856_116479955_n

Nystua Kulturgård inviterer til låvekonsert med Tabita & the Joygrass Reunion lørdag 28.september kl.18!
Tabita & the Joygrass Reunion har sin musikalske bakgrunn fra ganske ulike sjangere, men fant et felleskap i bluegrass, roots og country-sjangeren. Så med klassisk bluegrass-lineup, og klokkerein kvinnelig duett i front spiller de egenkomponerte låter med røtter i bluegrass og country som gir deg lyst til å høre mer.
Mer info:
Dørene åpner kl.18.00.
Konsertstart kl.19.00
Inngang: 100 kr (NB: Kun kontanter)
Fjøskafeen er åpen før og etter konserten så det er mulig å få kjøpt seg kaffe og noe å bite i.
Vi har ingen salg av alkohol, men det er lov å ta med medbrakt.
Etter konserten fortsetter festen i Potetlageret hvor DJ’en vår spiller opp til dans.
Ta med VARME KLÆR! Låven er ikke isolert.

Elektronisk låvekonsert & Potetlager-disko 15.september 2012

LÅVEKONSERT

Kl. 20:00 – SubLab (Andreas Gravdal)
SubLab er prosjektet til Andreas Gravdal fra Eidsvoll. Bli med på en reise i tette og arkane lydlandskap inspirert av ambienser, skrotete samples og industrimaskinelle rytmeformer med tidvise innslag av enkle og nesten cheesy spacemusic temaer.

Kl.21:30 – Magnus Frimann (Magnus Frydenlund)
Magnus Frimann pumper ut en god blanding av Acid Techno og improvisert Elektrobreak. Føtter kommer til å trampe takten i det Magnus varmer opp til DJ settet som kommer senere på kvelden!

POTETLAGER-DISKO

Kl. 23:00 – 02:00 – DJ Sublab vs. DJ Magnus
Andreas og Magnus spiller back to back. Forvent høy Dubstep-faktor, mye Glitch og mye svette!

Dørene åpner kl.18.

Ta med drikkevarer, varme klær og evt. grillmat.

Når bør jeg være der?

Siden musikken begynner 20:00 anbefaler vi at du kommer i tide til å slå opp teltet og få i deg en matbit. Det blir fort mørkt!

Beklageligvis er det litt kronglete å komme seg til Eidsvoll verk på grunn av NSB sin ombygging. Det går buss for tog fra Oslo Sentralstasjon for eksempel 17:07 og 18:07. Du kan også ta banen til Helsfyr og tog derfra. Vi anbefaler at dere så  tar tog fra Eidsvoll til Eidsvoll Verk også (de korrelerer). Det er ingen tid å spare på at sjåføren henter dere på Eidsvoll i stedenfor Eidsvoll Verk, det bare fører til mer kjøring og venting.

Siste mulighet er å ta toget tilbake fra Eidsvoll verk er 23:29 både fredag og lørdag. Vår egen sjåfør bringer og henter, men vi vil jo helst at du slår opp teltet, lar tiden fare, blir kjent med de rundt deg og er med på dansen, eller kanskje nattejammen?

Alternativt kan du jo kjøre (sjekk veibeskrivelse på nettsiden vår) om du har bil, eller vær så sprek som noenskal være, som skal sykle fra Oslo.

Vi gleder oss til å se deg!

Dobbelsjekk Ruter før du tar av sted!