Tidligere festivaler

Hjertelig velkommen til Nystua festivalen 29. juni -1.juli 2012!

Selv om Nystua er en liten musikkfestival, så har den for oss bidratt til å gjøre musikkgleden gladere, sommeren søtere og livet litt større. Så vi gleder oss til å gjenta fjorårets suksess og inviterer igjen til gårdsfestival på Eidsvoll verk for å nyte tre deilige sommerdager med god musikk og heftig stemning.

Nystua festivalen er en liten, koselig gårdsfestival i landlige omgivelser i Akershus fylke som årlig samler opptil 200 publikummere.

Vårt fokus er å presentere litteratur, opplevelser for barn og unge, samt undergrunnsmusikk i et bredt utvalg av genre. Festivalen er basert på frivillige arbeid. Entusiastiske og engasjerte deltakere utgjør selve ryggmargen i festivalen.

Vår visjon er å gi deltakerne en inspirerende og særegen festivalopplevelse ved å skape en festival med sterk personlighet. Fremfor alt er festivalens styrke et mangfoldig fellesskap i kombinasjon med kreative og stemningsrike omgivelser.

Lyst til å komme? Signaliser din ankomst ved å trykke ‘attending’ på vår facebookevent, eller ta kontakt med kristin.molstad@gmail.com for å få reservert billett til festivalen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s