Drolsum Stasjon

Drolsum Stasjon

Drolsum Stasjon fra Ringerike er et av Norges mest fremadstormende strengelag! Med 3 års samspill og et studioalbum, samt over 50 konserter, i både inn- og utland, med seg i kofferten, byr disse syv herrene opp til festlig lag hvor de enn spiller. Bandet har fått på plass en fast besetning og satt et lydbilde som er godt plantet i amerikansk folketradisjon. Med en utvidet bluegrass-besetning, som består av to gitarer, mandolin, banjo, kontrabass, fele, dobro og cello, blander gutta det beste fra vise- og singer/songwritertradisjonen og en solid dose norsk og irsk folkemusikk, og dermed er du sendt på sporet til Drolsum Stasjon!

Drolsum Stasjon sitt selvtitulerte debutalbum er produsert av Arne Moslåtten fra Hellbillies. På klingende ringeriksmål, gjøres de små historiene store og de store temaene i livet til små og nære, tonesatt av vakker strengelek. Drolsum Stasjon hadde i 2013 sitt til nå travleste og morsomste år i karrieren med bl.a. slipp av debutplate og deltakelse på EM i bluegrass i Nederland.
2014 startet med en ny tur i Hallibakken Lydstudio på Nes i Hallingdal med teknikker Tor Magne Hallibakken og produsent Arne Moslåtten, og i februar slapp de instrumental-låta «FOLK» ut i den digitale verdensveven.
Med mottoet: «Norge skal erobres, stasjon for stasjon», har Drolsum Stasjon et hektisk fjorår bak seg, med en lanseringsturné før sommeren, spilling på festivalen European World of Bluegrass i Nederland, de har varmet opp for Hellbillies og Jonas Fjeld & Chatham County Line, og hatt en splitkonsert med Lucky Lips på Union Scene i Drammen. Over hele linja har de høstet godord for sine opptredener. Foreløpig ser det ikke ut til at dette året kommer til å bli noe mindre hektisk for blågress-gutta, med spillejobber på hele Østlandet og ikke minst deres årlige konsert på Ringerike Kultursenter 9.mai.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s